Appartement
€ 299.000

03189 Dehesa de Campoamor Spanje
Dit pand maakt deel uit van Las Colinas - Mandarino Community

Omschrijving Ref.: 4727448

Mandarino Community is gelegen op een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee, in één van de hoogste gebieden in het hartje van Las Colinas Golf & Country Club, ten zuiden van Alicante.

Het ontwerp, gehuld in de ziel van het mediterrane bos, is beïnvloed door Scandinavische architectuur. De landschapsarchitectuur, geïntegreerd in de omgeving, streeft naar een gevoel van thuis, exclusiviteit, elegantie en stijl. De gebruikte materialen en hun kleurengamma dragen bij tot de integratie in de orografie en de natuurlijke omgeving. 

Dit deelproject bestaat uit 19 appartementen verdeeld over twee blokken. De typologieën van de eigendommen variëren van spectaculaire en lumineuze penthouses met dubbelhoge plafonds, die een gevoel van openheid en transparantie creëren, tot comfortabele appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Alle appartementen hebben grote, diepe terrassen met schuiframen en uitzicht op de natuur. De keuken ( hoogglans ), ontworpen met een open concept, is volledig uitgerust met geïntegreerde apparatuur ( wijnkoelkast incluis). Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. Bovendien beschikken de penthouses over een privé-solarium met pre-installatie voor een jacuzzi en een pergola, terwijl de benedenverdiepingen voorzien zijn van programmeerbare irrigatie- en verlichtingssystemen voor de terrassen en een landschapsontwerp dat gebaseerd is op het gebruik van natuurlijke en plaatselijke materialen om een volledige integratie met de natuur te bereiken.

Kenmerkend voor de 3-kamerappartementen in blok 1, gelegen op het zuidoosten en zuidwesten, is hun inloopkast.Bovendien onderscheidt de Mandarino gemeenschap zich door de grote aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met een kinderspeelplaats, een gazebo met uitzicht op het mediterrane bos en overloopzwembad omgeven door een inheems tuin. Eveneens een private fitness.

Ten slotte zijn alle appartementen voorzien van speciale installaties, zoals een osmosesysteem in de keuken, een video-intercomsysteem met toegang met wachtwoord en veiligheidsregistratie, een domotica-systeem, een gemeenschappelijke waterontharder en de pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Het project is ontwikkeld door het architectuuratelier ADORAS Atelier Architecture uit Alicante.
Autostaanplaats en kelder inbegrepen.

 


Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 4727448
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 299.000,00
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Ligging

School nabij
Ja
Winkels nabij
Ja
Strand nabij
Ja

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
80,00 m²
Aantal gevels
3
Bouwjaar
2022
Verdiep
1

Terrein

Grondoppervlakte
100,00 m²
Tuin
Nee

Indeling

Badkamer type
Alle comfort
Badkamer 2
Alle comfort
Toiletten
2
Terras
20,00 m²
Kelder
Ja

Comfort

Alarm
Ja
Videofoon
Ja
Rookdetector
Ja
Lift
Ja
Air conditioning
Ja
Zwembad
Ja
Domotica
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Ramen
Pvc
Verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
Ja
Riolering
Ja
Water
Ja

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.