Las Colinas - Mandarino Community
Vanaf € 299.000

03189 Dehesa de Campoamor

Omschrijving Ref.: 4723506

Mandarino Community is gelegen op een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee, in één van de hoogste gebieden in het hartje van Las Colinas Golf & Country Club, ten zuiden van Alicante.

Het ontwerp, gehuld in de ziel van het mediterrane bos, is beïnvloed door Scandinavische architectuur. De landschapsarchitectuur, geïntegreerd in de omgeving, streeft naar een gevoel van thuis, exclusiviteit, elegantie en stijl. De gebruikte materialen en hun kleurengamma dragen bij tot de integratie in de orografie en de natuurlijke omgeving. 

Dit deelproject bestaat uit 19 appartementen verdeeld over twee blokken. De typologieën van de eigendommen variëren van spectaculaire en lumineuze penthouses met dubbelhoge plafonds, die een gevoel van openheid en transparantie creëren, tot comfortabele appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Alle appartementen hebben grote, diepe terrassen met schuiframen en uitzicht op de natuur. De keuken ( hoogglans ), ontworpen met een open concept, is volledig uitgerust met geïntegreerde apparatuur ( wijnkoelkast incluis). Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. Bovendien beschikken de penthouses over een privé-solarium met pre-installatie voor een jacuzzi en een pergola, terwijl de benedenverdiepingen voorzien zijn van programmeerbare irrigatie- en verlichtingssystemen voor de terrassen en een landschapsontwerp dat gebaseerd is op het gebruik van natuurlijke en plaatselijke materialen om een volledige integratie met de natuur te bereiken.

Kenmerkend voor de 3-kamerappartementen in blok 1, gelegen op het zuidoosten en zuidwesten, is hun inloopkast.Bovendien onderscheidt de Mandarino gemeenschap zich door de grote aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met een kinderspeelplaats, een gazebo met uitzicht op het mediterrane bos en overloopzwembad omgeven door een inheems tuin. Eveneens een private fitness.

Ten slotte zijn alle appartementen voorzien van speciale installaties, zoals een osmosesysteem in de keuken, een video-intercomsysteem met toegang met wachtwoord en veiligheidsregistratie, een domotica-systeem, een gemeenschappelijke waterontharder en de pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Het project is ontwikkeld door het architectuuratelier ADORAS Atelier Architecture uit Alicante.

 Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 4723506
Vraag meer informatie

Beschikbaarheid

content.floor_0

content.floor_0 kamers oppervlakte prijs
MAN1 - A2 Verkocht
MAN2 - A14 2 78 m² Verkocht
MAN2 - A13 2 80 m² € 355.000
MAN1 - A3 3 104 m² € 455.000
MAN1 - A1 3 103 m² € 459.000

Eerste verdieping

Eerste verdieping kamers oppervlakte prijs
MAN2 - A16 Verkocht
MAN2 - A15 2 80 m² € 299.000
MAN1 - A4 3 103 m² Verkocht
MAN1 - A5 3 102 m² Verkocht
MAN1 - A6 3 103 m² Verkocht

Tweede verdieping

Tweede verdieping kamers oppervlakte prijs
MAN1 - A7 Verkocht
MAN1 - A8 Verkocht
MAN1 - A9 Verkocht
MAN2 - A17 Verkocht
MAN2 - A18 Verkocht

Derde verdieping

Derde verdieping kamers oppervlakte prijs
MAN1 - A10 Verkocht
MAN1 - A11 Verkocht
MAN1 - A12 Verkocht
MAN2 - A19 Verkocht

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden